Historie

Kuyvenhoven damesmode kan bogen op een rijke historie opgericht in het jaar 1915 in die tijd was het heel gebruikelijk de klanten aan huis te bezoeken als ,,marskramer” de klant maakte lange werkdagen de behoefte waren heel anders en men was veel minder mobiel. Door veranderingen in gegeven door de tijd is men zich gaan vestigingen als manufacturen winkel en hierna als algemene textiel winkel en daarna als damesmode speciaalzaak op diverse locaties in Monster.

In 2003 is hieraan onze tweede vestiging in Monster toegevoegd. In het najaar van 2016 is het besluit genomen om de vestiging aan de Molenstraat 2 te sluiten en de activiteiten voort te zetten onder onze nieuwe naam Trendy Kuyvenhoven Ladies Fashion op onze huidige eerdere locatie Herenstraat 3 Monster.
U vindt bij ons een brede collectie van casual tot sportief in diverse prijsstellingen en een diversiteit aan merken ( zie merken) welke regelmatig worden geactualiseerd. U wordt bij uw keuze op een ongedwongen geheel vrijblijvende wijze geadviseerd door ons verkoopteam waarbij uw wensen als klant centraal staan. Voor ons is het uitgangspunt dan ook dat u ten alle tijden tevreden moet zijn daar wij u zien als ons visite kaartje van de winkel. Ook worden uw aankopen vakkundig aan uw pasvorm aangepast en kunnen wij u onze broeken in diverse lengtes aanbieden. En natuurlijk staat een kopje koffie/thee altijd voor u klaar.

Graag tot ziens.
Uw verkoopteam.

Extra service
Naast onze reguliere openingstijden behoort een bezoek op afspraak tot de mogelijkheden daarnaast verzorgen wij ook modepresentaties en huisparty’s op locatie.

Acties
Regelmatig hebben wij speciale acties en activiteiten en ook spaart u bij ons over iedere aankoop en ontvangt u het gespaarde bedrag bij aanvang van het nieuwe seizoen in de vorm van een cheque welke te besteden is in het lopende seizoen. U kunt zich hiervoor aanmelden in de winkel.

Aangesloten bij fashion Cheque
Ook kunt u bij ons de Fashioncheque aankopen en verzilveren